Adam Ferency

Adam Ferency - informacje

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 05.10.1951

Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Zimna wojna

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.8 / 10

2016 Za niebieskimi drzwiami Lekarz

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2015 Excentrycy czyli po słonecznej stronie ulicy Habertas

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2012 Big Love Prokurator

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2011 Bitwa warszawska 1920 Bukowski

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2011 80 milionów Kardynał

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2009 Piksele Starszy policjant

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.6 / 10

2008 Kierowca
(Limousine)
Marek, ojciec Ani

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2006 Jasminum Ojciec Kleofas

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2006 Palimpsest Malina

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

Dubbing

2015 Mały Książę
(Le petit prince)
Biznesmen

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2010 Żółwik Sammy
(Sammy's avonturen: De geheime doorgang)
Dziadek Sammy

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2009 Planeta 51
(Planet 51)
Generał Grawl

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2008 Tajemnica Rajskiego Wzgórza
(Secret of Moonacre, The)
De Noir

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2008 Speed Racer Royalton

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2007 Happy Wkręt
(Happily N'Ever After)
Czarodziej

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.8 / 10

2007 Simpsonowie - wersja kinowa
(Simpsons Movie, The)
Russ Cargill

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2006 Eragon Narrator

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2006 Auta
(Cars)
Marek Marucha

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2006 Skok przez płot
(Over the Hedge)
Verne

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2005 Zebra z klasą
(Racing Stripes)
Kucyk

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2005 Czerwony Kapturek - prawdziwa historia
(Hoodwinked)
Nicky Flippers

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2004 Ekspres polarny
(Polar Express, The)
Święty Mikołaj/Tata

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2001 Shrek Lord Farquaad

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.9 / 10