Adam Ferency

Adam Ferency - informacje

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 05.10.1951

Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Zimna wojna

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.9 / 10

2016 Za niebieskimi drzwiami Lekarz

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2015 Excentrycy czyli po słonecznej stronie ulicy Habertas

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2012 Big Love Prokurator

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2011 Bitwa warszawska 1920 Bukowski

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2011 80 milionów Kardynał

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2009 Piksele Starszy policjant

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.6 / 10

2008 Kierowca
(Limousine)
Marek, ojciec Ani

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2006 Jasminum Ojciec Kleofas

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2006 Palimpsest Malina

Adam Ferency filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10