Danuta Stenka

Danuta Stenka - informacje

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 10.10.1961

Miejsce urodzenia: Sierakowice, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Planeta Singli 2 Matka Ani

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2017 Listy do M. 3 Rudolf

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2017 Zgoda Matka

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2017 Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej Generałowa

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2016 Szatan kazał tańczyć Matka Karoliny

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.1 / 10

2016 Planeta singli Matka Ani

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2015 Chemia Doktor Sowa

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Kamienie na szaniec Zdzisława Bytnarowa, matka "Rudego"

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Nad życie Dr Bielecka

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Uwikłanie Telakowa

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2011 Bejbi Blues Matka Kuby

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Daas Księżna

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2010 Ciacho Urszula

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.8 / 10

2010 Randka w ciemno Cyganka wróżka

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2009 Idealny facet dla mojej dziewczyny Teresa Wodzen / Maria

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2008 Dzieci Ireny Sendlerowej
(Courageous Heart of Irena Sendler, The)
Hannah Rozenfeld

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2008 Lejdis Nina, matka Moni

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2008 Jeszcze raz Kasia's mother Anna

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.8 / 10

2007 Katyń Żona Generała

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2007 Ryś Ruda

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2006 Bezmiar sprawiedliwości Kamila Wilczek

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2006 Tylko mnie kochaj Judyta Katarzyna Kozlowska

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2005 Pitbull Dzieciobójczyni

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.4 / 10

2005 Kochankowie z Marony Hornowa

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2004 Nigdy w życiu! Judyta

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

Dubbing

2007 Happy Wkręt
(Happily N'Ever After)
Frida, zła macocha

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.8 / 10

2005 Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i Stara Szafa
(Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe, The)
Jadis, Biała Czarownica

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2005 Zebra z klasą
(Racing Stripes)
Klara

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2004 Iniemamocni
(Incredibles, The)
Mirage/Konkubina Syndroma

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.0 / 10

2003 Nawiedzony dwór
(Haunted Mansion, The)
Sara

Danuta Stenka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10