Zbigniew Zamachowski

Zbigniew Zamachowski - informacje

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 17.07.1961

Miejsce urodzenia: Brzeziny, Lódzkie, Poland

Wzrost: 171 cm

Filmografia

Obsada

2018 Pitbull. Ostatni pies

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2018 Podatek od miłości

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2017 Czuwaj Inspektor

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2017 Listy do M. 3 Boguś

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2016 Prawdziwe zbrodnie
(True Crimes)
Lukasz

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2016 Kolekcja sukienek Sokrates

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach Ricky

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2014 Biegnij, chłopcze, biegnij
(Lauf, Junge, lauf)
Hersch Fridman

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2014 Bogowie

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Kochanie, chyba cię zabiłem Jan Pokojski

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Jack Strong Gendera

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Wałęsa. Człowiek z nadziei Nawiślak, oficer SB

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Stacja Warszawa Dariusz

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Gabriel Ojciec

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Pokłosie sierżant Włodzimierz Nowak

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Projekt dziecko, czyli ojciec potrzebny od zaraz Piotr

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.5 / 10

2010 Randka w ciemno Operator

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.4 / 10

2009 Wichry Kołymy
(Within the Whirlwind)
Strażnik

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2009 Operacja Grążel

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Popiełuszko Ireneusz

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Boisko bezdomnych

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2007 Nadzieja Sopel

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2006 Dublerzy Stanisław Góraj

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2005 Wróżby kumaka Ksiądz Bieroński

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2005 Skazany na bluesa Pan Henio

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2005 Czas surferów Klama

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

Dubbing

2010 Shrek Forever
(Shrek Forever After)

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2007 Shrek Trzeci
(Shrek the Third)

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2007 Ratatuj
(Ratatouille)

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2006 Garfield 2
(Garfield: A Tail of Two Kitties)

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2005 Jan Paweł II
(Pope John Paul II)

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2004 Shrek 2

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2003 Nawiedzony dwór
(Haunted Mansion, The)

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2001 Shrek

Zbigniew Zamachowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.9 / 10