Cezary Pazura

Cezary Pazura - informacje

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 13.06.1962

Miejsce urodzenia: Niewiadów, Lódzkie, Poland

Wzrost: 185 cm

Filmografia

Obsada

2018 Ślepnąc od świateł Mariusz Fajkowski

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.1 / 10

2018 Pitbull. Ostatni pies

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2017 Volta

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2017 Dwie korony

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Jak uratować mamę Kanclerz (głos)

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2012 Sztos 2 Synek

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2012 Felix, Net i Nika oraz Teoretycznie Możliwa Katastrofa Manfredgłos

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Belcanto Mariusz Marzęda

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.6 / 10

2010 Skrzydlate świnie Krzysztof Dzikowski, właściciel SkyTechu

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2010 Piotrek trzynastego Strażnik leśny

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Złoty środek Stefan

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.6 / 10

2006 Ja wam pokażę! Tomasz

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.8 / 10

2002 Epoka lodowcowa
(Ice Age)
Sid

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

1997 Sztos Synek

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

1994 Psy II: Ostatnia krew Podporucznik Waldemar Morawiec "Nowy"

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

Reżyseria

2011 Weekend

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

Producent

2012 Supermarket

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Sztos 2

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2011 Weekend

Cezary Pazura filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10