Marian Dziędziel

Marian Dziędziel - informacje

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 05.08.1947

Miejsce urodzenia: Golkowice,Polska

Filmografia

Obsada

2018 Plan B Roman Dreszer

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2018 Pitbull. Ostatni pies

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2017 Gwiazdy Generał

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2016 Słaba płeć?

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2015 Moje córki krowy Ojciec Marty i Kasi

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Warsaw by Night Piotr, były mąż Heleny

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Excentrycy czyli po słonecznej stronie ulicy Towarzysz Kusiak, sekretarz Komitetu Miejskiego

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2015 Gejsza "Hajs"

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.1 / 10

2014 Polskie gówno Jerzy Bydgoszcz Senior

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Dzień dobry, kocham cię! Ojciec Leona Geca

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Pani z przedszkola Terapeuta

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2014 Kamienie na szaniec Ślązak

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem Król cukru / Kubica

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Drogówka Gołąb

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2012 Miłość. Film Sławomira Fabickiego
(Miłość)
Ojciec Tomka

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Supermarket Jaśmiński

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Komisarz Blond i Oko Sprawiedliwości Minister

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Piąta pora roku Witek

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Róża Mateusz

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.6 / 10

2011 Pokaż kotku, co masz w środku Stanislaw

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.6 / 10

2011 W imieniu diabła Ksiądz Stefan

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2011 Bitwa warszawska 1920 Generał Tadeusz Rozwadowski

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2011 Kret Zygmunt Kowal

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2011 Wymyk Stefan Firlej

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2010 Trick Profesor

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Zero

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2009 Zgorszenie publiczne Erich

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2009 Dom zły Zdzislaw Dziabas

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2009 Demakijaż Naczelnik więzienia

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2009 Miasto z morza Augustyn Konka

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2009 Janosik. Prawdziwa historia

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2008 Wino truskawkowe Kościejny

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2008 Senność Teść

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2007 Taxi A Andrzej

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami Kolega Adasia

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2006 Jasne błękitne okna Rogaś, ojciec Beaty

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2005 Czas surferów Kidnapped Man

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2005 Komornik Horst

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2004 Wesele Wojnar

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.8 / 10

2004 Vinci Helmut

Marian Dziędziel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10