Julia Kamińska

Julia Kamińska - informacje

Julia Kamińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 13.11.1987

Miejsce urodzenia: Gdańsk, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Narzeczony na niby Karina

Julia Kamińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2014 Wkręceni Pokojówka

Julia Kamińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Swing Agnieszka

Julia Kamińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Być jak Kazimierz Deyna Kujonka

Julia Kamińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Mniejsze zło Poetka

Julia Kamińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

Dubbing

2018 Kaczki z gęsiej paczki
(Duck Duck Goose)

Julia Kamińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2010 Jak wytresować smoka
(How to Train Your Dragon)
Astrid

Julia Kamińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.4 / 10

2010 Zaplątani
(Tangled)
Roszpunka

Julia Kamińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.9 / 10