Adam Woronowicz

Adam Woronowicz - informacje

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 25.12.1973

Miejsce urodzenia: Białystok, Polska

Filmografia

Obsada

2018 7 uczuć Tata Adasia i Mikiego

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2018 Kamerdyner Hermann von Krauss

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2018 Zimna wojna Konsul

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.9 / 10

2018 Pitbull. Ostatni pies

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2017 Gwiazdy Niemiecki oficer policji

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2017 Najlepszy Ojciec Grażyny

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2017 Dwie korony Maksymilian Kolbe

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2016 Sługi boże Kantor Jan Rudzki

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2015 Czerwony pająk Weterynarz

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2015 Chemia Doktor Konrad

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Demon Lekarz

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Żyć nie umierać Ksiądz

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Body/Ciało

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem Anioł

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Fotograf Kwiatkowski

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Pani z przedszkola Tata

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2014 Między nami dobrze jest Reżyser

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Wałęsa. Człowiek z nadziei Tadeusz Fiszbach

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Drogówka Prokurator Czech

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2012 Felix, Net i Nika oraz Teoretycznie Możliwa Katastrofa Rybak

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Syberiada polska Jan Dolina

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć Lau

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2012 Miłość. Film Sławomira Fabickiego
(Miłość)
Prezydent miasta

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Baby są jakieś inne Adam Miauczynski

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2011 Ki Mikolaj 'Miko'

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2011 Uwikłanie Kopeć

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2010 Zwerbowana miłość Lekarz

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Chrzest Gruby

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2010 święty interes
(Święty interes)
Janek Rembowski

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2009 Popiełuszko Jerzy Popiełuszko

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Generał Nil Sędzia Igor Andrejew

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2009 Demakijaż Rafał

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2009 Rewers

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2008 33 sceny z życia Dyrektor galerii

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2007 Taxi A Urzędnik

Adam Woronowicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10