Dorota Pomykała

Dorota Pomykała - informacje

Dorota Pomykała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 03.07.1956

Miejsce urodzenia: Świerklaniec, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Gotowi na wszystko. Exterminator Matka Marcysia

Dorota Pomykała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2018 Via Carpatia Matka Piotra

Dorota Pomykała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2018 Autsajder Matka Franka

Dorota Pomykała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2016 Bóg w Krakowie

Dorota Pomykała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2014 Karolina Pani Halinka

Dorota Pomykała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Dzień dobry, kocham cię! Matka Leona Geca

Dorota Pomykała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Wybraniec Marta

Dorota Pomykała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Uwikłanie Naczelnik

Dorota Pomykała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2011 Ki Boguslawa

Dorota Pomykała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2010 Erratum Kierowniczka noclegowni

Dorota Pomykała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2009 Zgorszenie publiczne Luca

Dorota Pomykała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2008 Senność Matka

Dorota Pomykała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2006 Z odzysku Matka

Dorota Pomykała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

Dubbing

2008 Speed Racer Mama

Dorota Pomykała filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10