Agnieszka Wosińska

Agnieszka Wosińska - informacje

Agnieszka Wosińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 12.09.1968

Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Podatek od miłości Koleżanka Malwiny

Agnieszka Wosińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2018 Plan B Terapeutka Klary

Agnieszka Wosińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2017 Bodo Matka Eugeniusza Bodo

Agnieszka Wosińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2015 Żyć nie umierać Basia

Agnieszka Wosińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Moje córki krowy Szamanka

Agnieszka Wosińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Hardkor Disko Matka

Agnieszka Wosińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Zbliżenia Żona ojca Marty

Agnieszka Wosińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Ki Anna Rutkowska

Agnieszka Wosińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2010 Belcanto Anastazja, żona Ogórcowa

Agnieszka Wosińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.6 / 10

2010 Nie ten człowiek Prowadząca program religijny

Agnieszka Wosińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2007 Futro Alicja Makowiecka

Agnieszka Wosińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10