Jan Peszek

Jan Peszek - informacje

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 13.02.1944

Miejsce urodzenia: Szreńsk, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Juliusz Ojciec

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2017 Amok

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2017 Po prostu przyjaźń

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2015 Król życia

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Hiszpanka Tytus Ceglarski

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.1 / 10

2014 Polskie gówno Producent Roman Bloom

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Syberiada polska Kornilowicz

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2009 Gwiazda Kopernika (głos)

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2004 Pręgi Redaktor

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2003 Ubu król Ubu

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

Dubbing

2016 Kung Fu Panda 3 Mistrz Shifu

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2011 Kung Fu Panda 2 Mistrz Shifu

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2011 Auta 2
(Cars 2)
Profesor Zundapp

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2010 Alicja w Krainie Czarów
(Alice in Wonderland)
Kot z Cheshire

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2009 Opowieść wigilijna
(Christmas Carol, A)
Bob Cratchit

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2008 Kung Fu Panda Shifu

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2008 Opowieści na dobranoc
(Bedtime Stories)
Marty Bronson

Jan Peszek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10