Henryk Talar

Henryk Talar - informacje

Henryk Talar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 25.06.1945

Miejsce urodzenia: Kozy, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Kler

Henryk Talar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2016 Sługi boże Ksiądz Witecki

Henryk Talar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2016 Mały Jakub Sąsiad babci

Henryk Talar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2014 Zbliżenia Profesor

Henryk Talar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Trick Szewczyk

Henryk Talar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Joanna Mecenas

Henryk Talar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2009 Hel Weiss

Henryk Talar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2007 Futro Major Puszek

Henryk Talar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2006 Palimpsest Komendant

Henryk Talar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

Dubbing

2005 Jan Paweł II
(Pope John Paul II)
Kardynał Agostino Casarolli

Henryk Talar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2004 Pamiętniki księżniczki 2: Królewskie zaręczyny
(Princess Diaries 2: Royal Engagement, The)
Joe

Henryk Talar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10