Marta Żmuda-Trzebiatowska

Marta Żmuda-Trzebiatowska - informacje

Marta Żmuda-Trzebiatowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 26.07.1984

Miejsce urodzenia: Człuchów, Polska

Filmografia

Obsada

2015 Listy do M. 2

Marta Żmuda-Trzebiatowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2015 Wkręceni 2 Dolores Medeiros

Marta Żmuda-Trzebiatowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Gejsza Dominika "Velvet"

Marta Żmuda-Trzebiatowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.3 / 10

2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć Elsa

Marta Żmuda-Trzebiatowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.4 / 10

2011 Och, Karol 2 Paulina

Marta Żmuda-Trzebiatowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2011 Wygrany Kornelia

Marta Żmuda-Trzebiatowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2011 Love, Wedding, Marriage Kasia

Marta Żmuda-Trzebiatowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2010 Ciacho Basia

Marta Żmuda-Trzebiatowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.7 / 10

2010 śluby panieńskie
(Śluby panieńskie)
Klara

Marta Żmuda-Trzebiatowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.8 / 10

2008 Nie kłam, kochanie Ania

Marta Żmuda-Trzebiatowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.6 / 10

2008 Serce na dłoni Małgorzata

Marta Żmuda-Trzebiatowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2008 Wszystko Monika

Marta Żmuda-Trzebiatowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.1 / 10

Dubbing

2007 Klub Winx - Tajemnica Zaginionego Królestwa
(Winx Club - Il Segreto Del Regno Perduto)
Flora

Marta Żmuda-Trzebiatowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10