Roma Gąsiorowska

Roma Gąsiorowska - informacje

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Miejsce urodzenia: Bydgoszcz, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Serce nie sługa

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2018 Plan B Klara

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2018 Podatek od miłości

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2017 Tarapaty Agata

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2017 Bodo Zula Pogorzelska

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2017 PolandJa Iwo

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2016 Kochaj Anka

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.7 / 10

2015 Córki dancingu

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2015 Listy do M. 2 Doris

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2015 Warsaw by Night Maja

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Między nami dobrze jest Edyta

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Powstanie Warszawskie None

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Kochanie, chyba cię zabiłem Lucyna

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Kac Wawa Sandra

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Listy do M. Doris

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2011 W imieniu diabła Michalina

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2011 Ki Ki

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2011 Sala samobójców Sylwia

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2009 Jestem twój Alicja

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2009 Zero

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2009 Wojna polsko-ruska Magda

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2009 Kochaj i tańcz Asystentka redaktora

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2008 Rozmowy nocą Karolina

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2007 Futro Olenka

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2006 Wieża Magda

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2005 Karol - człowiek, który został papieżem
(Karol, un uomo diventato papa)
Młoda kobieta w teatrze

Roma Gąsiorowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10