Arkadiusz Jakubik

Arkadiusz Jakubik - informacje

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 14.01.1969

Miejsce urodzenia: Strzelce Opolskie, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Kler Ks. Kukula

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2017 Cicha noc Ojciec

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2017 Najlepszy Kierownik basenu

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2017 Człowiek z magicznym pudełkiem Stefański

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2017 Ach śpij kochanie

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2017 Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej Urzędnik KC PZPR

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2016 Wołyń Maciej Skiba

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2016 Jestem mordercą

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2015 Performer Artysta

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2014 Ziarno prawdy Janek Wiewiórski

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Polskie gówno Dudek Maszczyk

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Carte Blanche Wiktor

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Małe stłuczki Tata Asi

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Kochanie, chyba cię zabiłem Graś

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem Terrorysta

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Chce się żyć Ojciec Mateusza

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Drogówka Petrycki

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2012 Supermarket Dziennikarz radiowy

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Jesteś Bogiem Gustaw

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Dom zły Edward Srodon

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2009 Magiczne drzewo

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2008 Rozmowy nocą Radiowiec

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2006 Palimpsest Bogdan

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2004 Wesele Notariusz

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

Reżyseria

2016 Prosta historia o morderstwie

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2010 Prosta historia o miłości

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

Scenariusz

2016 Prosta historia o morderstwie

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

Producent

2010 Prosta historia o miłości

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

Dubbing

2014 Asteriks i Obeliks: Osiedle bogów
(Astérix: Le Domaine des Dieux)
Obeliks

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2014 Sekrety morza
(Song of the Sea)
Tata

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.1 / 10

2009 Załoga G
(G-Force)
Brylus (Speckles)

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2005 Madagaskar
(Madagascar)
Mason

Arkadiusz Jakubik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10