Ireneusz Czop

Ireneusz Czop - informacje

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 06.07.1969

Miejsce urodzenia: Płock, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Kobieta sukcesu

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.4 / 10

2017 Labirynt świadomości

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2017 Ach śpij kochanie

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2016 Wołyń Ksiądz Adam

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2016 Konwój Nauczyciel

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2016 Prosta historia o morderstwie

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2015 Żyć nie umierać Romek

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Obywatel Dyrektor Kuszy

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Karuzela

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Kochanie, chyba cię zabiłem Wierzbowski

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Jack Strong Marian Rakowiecki

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Ostra randka

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Dzień kobiet "Przyjaciel"

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Być jak Kazimierz Deyna Lekarz przy porodzie

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Pokłosie Franciszek Kalina

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Felix, Net i Nika oraz Teoretycznie Możliwa Katastrofa Dowódca partyzant

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Bejbi Blues Policjant na komisariacie

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 W ciemności
(In Darkness)
SS-man

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2009 Generał - zamach na Gibraltarze Kapitan Perry

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.4 / 10

2009 Jestem twój Jacek

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2008 Nieruchomy poruszyciel

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2005 Lawstorant 'Dags'

Ireneusz Czop filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10