Ewa Kasprzyk

Ewa Kasprzyk - informacje

Ewa Kasprzyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 01.01.1957

Miejsce urodzenia: Stargrad Szczeciński, Polska

Filmografia

Obsada

2019 Miszmasz czyli Kogel Mogel 3 Barbara Wolańska

Ewa Kasprzyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2018 Serce nie sługa

Ewa Kasprzyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2018 Narzeczony na niby Ciotka Maria

Ewa Kasprzyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2016 Kobiety bez wstydu

Ewa Kasprzyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.5 / 10

2014 Mur Ewa

Ewa Kasprzyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Kanadyjskie sukienki Barbara

Ewa Kasprzyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2011 Och, Karol 2 Matka Karola

Ewa Kasprzyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2010 Mistyfikacja Lolobrygida/Patti

Ewa Kasprzyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2009 Wojna polsko-ruska Mama

Ewa Kasprzyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2005 Kochankowie z Marony Eufrozyna

Ewa Kasprzyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10