Wojciech Mecwaldowski

Wojciech Mecwaldowski - informacje

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 05.04.1980

Miejsce urodzenia: Duszniki-Zdrój, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Juliusz Juliusz

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2017 Gwiazdy Cień

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2017 Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej Milczący urzędnik KC PZPR

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2015 11 minut Mąż

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2015 Klub włóczykijów Wieńczysław Nieszczególny

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Last Minute Tomek

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Bitwa pod Wiedniem
(September Eleven 1683)
Jerzy Franciszek Kulczycki

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2012 Dziewczyna z szafy Tomek

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Miłość. Film Sławomira Fabickiego
(Miłość)
Kolega Tomka

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Niebo Policjant Krzysio

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć Ringle

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2011 Jak się pozbyć cellulitu Krystian Parzyszek

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2011 Wojna żeńsko-męska 'Pe', przyjaciel Barbary

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Ciacho Ciasny Wiesiek

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.8 / 10

2010 Piotrek trzynastego "Jeleń"

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Mniejsze zło Korespondent

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2009 Kochaj i tańcz Sławek

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2008 Lejdis Erwin, grafik

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2007 Testosteron Yarek Depczak, krytyk

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2006 Bezmiar sprawiedliwości Wiktor

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2006 Sztuka masażu Barman seksoholik

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2006 Kto nigdy nie żył... Artur

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2006 Krótka histeria czasu Andrzej Dawid

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2004 Pręgi Kolega Introwertyk

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

Dubbing

2014 Asteriks i Obeliks: Osiedle bogów
(Astérix: Le Domaine des Dieux)
Asteriks

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2014 Rechotek
(Ribbit)
Rechotek

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.1 / 10

2012 Sklep dla samobójców
(Magasin des suicides, Le)
Wincek

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2011 Happy Feet: Tupot małych stóp 2
(Happy Feet Two)
Bill

Wojciech Mecwaldowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10