Grzegorz Damięcki

Grzegorz Damięcki - informacje

Grzegorz Damięcki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 15.11.1967

Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Podatek od miłości Marian

Grzegorz Damięcki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2017 Po prostu przyjaźń Doktor Roman

Grzegorz Damięcki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2017 Bodo Feliks Lande, dyrektor "Czarnego Kota"

Grzegorz Damięcki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2017 Atak paniki Pan młody Dawid

Grzegorz Damięcki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2007 Futro Robert Makowiecki

Grzegorz Damięcki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2006 Jasminum Brat Śliwa

Grzegorz Damięcki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

Dubbing

2011 Auta 2
(Cars 2)
Leland Turbo

Grzegorz Damięcki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2009 Opowieść wigilijna
(Christmas Carol, A)
Fred

Grzegorz Damięcki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2005 Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i Stara Szafa
(Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe, The)
Pan Tumnus

Grzegorz Damięcki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2004 Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń
(Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events)
Lemony Snickett

Grzegorz Damięcki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10