Sonia Bohosiewicz

Sonia Bohosiewicz - informacje

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 09.12.1975

Miejsce urodzenia: Cieszyn, Polska

Filmografia

Obsada

2018 7 uczuć Woźna

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2018 Narzeczony na niby Basia

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2017 Po prostu przyjaźń Alina

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2015 Excentrycy czyli po słonecznej stronie ulicy Wanda Apanowicz-Patras, siostra Fabiana

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2015 Panie Dulskie

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Polskie gówno Giga

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Fotograf Przybylska

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Hiszpanka Spekulantka

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2014 Obywatel Renata Bratek, żona Jana

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Bogowie

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Był Sobie Dzieciak Służąca

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Podejrzani zakochani Sonia

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Obława Żona Kondolewicza

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2012 Być jak Kazimierz Deyna Wydawca

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Syberiada polska Irena Puc

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2012 Kac Wawa Marta

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 80 milionów Czerniak

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2011 Wojna żeńsko-męska Barbara Patrycka

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Zwerbowana miłość Elwira

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Mała matura 1947 Mecenasowa Halberowa

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2009 Zero

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2009 Miłość na wybiegu Asystentka Marleny

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Wojna polsko-ruska Natasza

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2009 Jeszcze nie wieczór Małgorzata

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Zamiana Miecia

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.1 / 10

2008 Balladyna
(Bait, The)
Bally/Ally

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Jak żyćś
(Jak żyć?)

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2007 Rezerwat Hanka B

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2005 Zakochany anioł

Sonia Bohosiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10