Ilona Ostrowska

Ilona Ostrowska - informacje

Ilona Ostrowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 25.05.1974

Miejsce urodzenia: Szczecin, Zachodniopomorskie, Poland

Filmografia

Obsada

2020 Swingersi

Ilona Ostrowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2018 7 uczuć Wychowawczyni

Ilona Ostrowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2018 Narzeczony na niby

Ilona Ostrowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2010 Kołysanka Pani reżyser

Ilona Ostrowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2008 Ile waży koń trojańskiś
(Ile waży koń trojański?)
Zosia

Ilona Ostrowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2008 Droga do raju Ela

Ilona Ostrowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2007 Ranczo Wilkowyje Lucy Wilska

Ilona Ostrowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2004 Tulipany Ola

Ilona Ostrowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10