Jacek Braciak

Jacek Braciak - informacje

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 12.05.1968

Miejsce urodzenia: Drezdenko, Polska

Wzrost: 163 cm

Filmografia

Obsada

2018 Kler Ks. Lisowski

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2017 Zgoda

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2017 Volta

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2016 Kamper Marek Bana

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2016 Wołyń Głowacki

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2016 Sprawiedliwy Pajtek

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2015 Żyć nie umierać Prezes telewizji

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Zbliżenia Komornik

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem Kolumb odkrywca

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 W ukryciu

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Drogówka Trybus

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2011 Róża Wladek

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.6 / 10

2011 Pokaż kotku, co masz w środku Marian

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.6 / 10

2010 Nie ten człowiek Młodszy aspirant

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2010 Trzy minuty. 21:37 Komornik

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2010 Różyczka Funkcjonariusz MSW

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Drzazgi Zdzichu

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2007 Katyń

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2006 Co słonko widziało

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2006 Palimpsest Marcin

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2006 Jasne błękitne okna Marek, mąż Sygity

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2006 Z odzysku Gazda

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2005 Mistrz Młody

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2004 Trzeci Świszczypałka

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2004 Szaleńcy Przyjaciel

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

Dubbing

2013 Rycerz Blaszka. Pogromca smoków
(Ritter Rost - Eisenhart & voll verbeult)

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.6 / 10

2009 Artur i zemsta Maltazara
(Arthur et la vengeance de Maltazard)

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2008 Cziłała z Beverly Hills
(Beverly Hills Chihuahua)

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.8 / 10

2006 Artur i Minimki
(Arthur et les Minimoys)

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2006 Dżungla
(Wild, The)

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2006 Charlie i fabryka czekolady
(Charlie and the Chocolate Factory)

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2005 Przygody lisa urwisa
(Roman de Renart, Le)

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2004 Scooby-Doo 2: Potwory na gigancie
(Scooby Doo 2: Monsters Unleashed)

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2003 Kot
(Cat in the Hat, The)

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2003 Mali Agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd
(Spy Kids 3-D: Game Over)

Jacek Braciak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10