Barbara Kurdej-Szatan

Barbara Kurdej-Szatan - informacje

Barbara Kurdej-Szatan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 22.08.1985

Filmografia

Obsada

2018 Narzeczony na niby Asystentka Kasia

Barbara Kurdej-Szatan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2018 Pech to nie grzech Weronika

Barbara Kurdej-Szatan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach Andżela

Barbara Kurdej-Szatan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2015 Wkręceni 2

Barbara Kurdej-Szatan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Dzień dobry, kocham cię! Basia

Barbara Kurdej-Szatan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10