Magdalena Czerwińska

Magdalena Czerwińska - informacje

Magdalena Czerwińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Filmografia

Obsada

2020 W głębi lasu

Magdalena Czerwińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2019 Wszystko dla mojej matki Marta

Magdalena Czerwińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2018 Nina Sylwia

Magdalena Czerwińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2015 Nowy Świat Aktorka

Magdalena Czerwińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2014 Bogowie Anna Religa, żona Zbigniewa

Magdalena Czerwińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem Inna

Magdalena Czerwińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Ziarno prawdy Akuszerka

Magdalena Czerwińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Ostra randka

Magdalena Czerwińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Miłość. Film Sławomira Fabickiego
(Miłość)
Pracownica banku

Magdalena Czerwińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Kret Ewa Kowal

Magdalena Czerwińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2011 Daas Golińska

Magdalena Czerwińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2009 Wojna polsko-ruska Arleta

Magdalena Czerwińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2009 Demakijaż Natalia Wrzesińska

Magdalena Czerwińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2006 Dublerzy Sophia Gambini

Magdalena Czerwińska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10