Robert Wabich

Robert Wabich - informacje

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 30.05.1970

Miejsce urodzenia: Kamień Pomorski, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Kler

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2018 Plan B Strażnik miejski

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2017 Na układy nie ma rady

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2017 Porady na zdrady

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.7 / 10

2016 Słaba płeć?

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2016 Wołyń

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2016 Kobiety bez wstydu

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.5 / 10

2015 Chemia Doktor X

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Żyć nie umierać Zbychu

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Wataha Waldek

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2014 Wkręceni Piekarz

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem Mietek

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Drogówka Hawryluk

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2012 Tajemnica Westerplatte

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2012 Supermarket Warchulak

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Róża Hawryluk

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.6 / 10

2009 Dom zły Lisowski

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2009 Generał Nil Dyżurny w rku

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2006 Hiena Arak

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2006 Wieża Kierowca

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2004 Wesele Chrzestny

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

1997 Sztos Alfons

Robert Wabich filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10