Joanna Liszowska

Joanna Liszowska - informacje

Joanna Liszowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 12.12.1978

Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Filmografia

Obsada

2020 Swingersi

Joanna Liszowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2019 Całe szczęście

Joanna Liszowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2016 Kobiety bez wstydu Alicja

Joanna Liszowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.2 / 10

2010 Ciacho Anetka, żona Tomka

Joanna Liszowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.7 / 10

2009 Zamiana Kamila Niechciał

Joanna Liszowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.6 / 10

2008 Nie kłam, kochanie

Joanna Liszowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.6 / 10

2007 Sztuczki Violka

Joanna Liszowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2006 Kto nigdy nie żył... Elka

Joanna Liszowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2005 Lawstorant Marta

Joanna Liszowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

Dubbing

2008 Garfield: Koty górą
(Garfield's Pet Force)
Vetvix

Joanna Liszowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10