Jakub Wróblewski

Jakub Wróblewski - informacje

Jakub Wróblewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Filmografia

Obsada

2017 Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej Krzyś Wisłocki w wieku 14 lat

Jakub Wróblewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2017 Czuwaj Krzysiek

Jakub Wróblewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2016 Ostatnia rodzina Oskar Kwiaciarz

Jakub Wróblewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2015 Klub włóczykijów Maks

Jakub Wróblewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Kamienie na szaniec "Gołębiarz"

Jakub Wróblewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Carte Blanche Wnuk kupca lunety

Jakub Wróblewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Ostatnie piętro Marek Derczyński

Jakub Wróblewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Bilet na Księżyc Chłopak w pociagu

Jakub Wróblewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10