Piotr Trojan

Piotr Trojan - informacje

Piotr Trojan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 06.06.1986

Filmografia

Obsada

2017 PolandJa Zezowaty drab

Piotr Trojan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2017 Tarapaty "Szczapa"

Piotr Trojan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2014 Kebab i horoskop Syn kasjerki

Piotr Trojan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Chce się żyć Leszek, chory na sali Mateusza

Piotr Trojan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Miłość. Film Sławomira Fabickiego
(Miłość)
Kierowca prezydenta

Piotr Trojan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10