Janusz Gajos

Janusz Gajos - informacje

Janusz Gajos filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 23.09.1939

Miejsce urodzenia: Dąbrowa Górnicza, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Kler Arcybiskup Mordowicz

Janusz Gajos filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2017 Młynarski. Piosenka finałowa Janusz Gajos

Janusz Gajos filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2017 Najlepszy Marek Kotański

Janusz Gajos filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2016 Zaćma Ksiądz Cieciorka

Janusz Gajos filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2016 Konwój Dyrektor Nowacki

Janusz Gajos filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2015 Body/Ciało Prokurator

Janusz Gajos filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Obywatel Janusz Gajos

Janusz Gajos filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Układ zamknięty Prokurator Andrzej Kostrzewa

Janusz Gajos filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Wygrany Frank Górecki

Janusz Gajos filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2009 Mniejsze zło Ojciec Kamila

Janusz Gajos filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2006 Jasminum Brat Zdrówko

Janusz Gajos filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2005 Pitbull Benek

Janusz Gajos filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.3 / 10

2005 Zakochany anioł Kloszard warszawski 'Lupin'

Janusz Gajos filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10