Wojciech Smarzowski

Wojciech Smarzowski - informacje

Wojciech Smarzowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 18.01.1963

Miejsce urodzenia: Korczyn, Polska

Filmografia

Reżyseria

2018 Kler

Wojciech Smarzowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2016 Wołyń

Wojciech Smarzowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem

Wojciech Smarzowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Drogówka

Wojciech Smarzowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2011 Róża

Wojciech Smarzowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.6 / 10

2009 Dom zły

Wojciech Smarzowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2004 Wesele

Wojciech Smarzowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

Scenariusz

2018 Kler

Wojciech Smarzowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2016 Wołyń

Wojciech Smarzowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem

Wojciech Smarzowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Drogówka

Wojciech Smarzowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2009 Dom zły

Wojciech Smarzowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2004 Wesele

Wojciech Smarzowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10