Kamilla Baar

Kamilla Baar - informacje

Kamilla Baar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 06.10.1979

Miejsce urodzenia: Człuchów, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Kamerdyner Angela von Krauss

Kamilla Baar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2016 Bóg w Krakowie Jadwiga

Kamilla Baar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2014 Powstanie Warszawskie

Kamilla Baar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Wkręceni None

Kamilla Baar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Służby specjalne Joanna Cerat

Kamilla Baar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Generał - zamach na Gibraltarze Zofia Leśniewska

Kamilla Baar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2009 Zero

Kamilla Baar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2007 Nadzieja Klara

Kamilla Baar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2006 Krótka histeria czasu Julia

Kamilla Baar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2004 Vinci Magda

Kamilla Baar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10