Borys Szyc

Borys Szyc - informacje

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 04.09.1978

Miejsce urodzenia: Łódź, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Zimna wojna Lech Kaczmarek

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.8 / 10

2018 Studnió[email protected]

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.4 / 10

2017 Listy do M. 3 Gibson

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2017 Bodo Kapitan Daniel Adamski

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2017 Pokot Wnętrzak

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2017 PolandJa Żołnierz

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2017 Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej Szef wydawnictwa

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2014 Dżej Dżej Jerzy Jurecki

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Serce, Serduszko Ksiądz Pietryga

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Tajemnica Westerplatte Porucznik Stefan Grodecki

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2012 Ixjana. Z piekła rodem Artur

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.2 / 10

2012 Bitwa pod Wiedniem
(September Eleven 1683)
Mikolaj Adam Sieniawski

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2012 Kac Wawa Andrzej

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Big Love Współwięzień

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2012 Sztos 2 Janek

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2011 Kret Pawel Kowal

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2011 Bitwa warszawska 1920 Jan Krynicki

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2011 Jeż Jerzy Jeż Jerzy (głos)

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2010 śluby panieńskie
(Śluby panieńskie)
Albin

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.7 / 10

2010 Randka w ciemno Karol

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2009 Handlarz cudów Stefan

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2009 Demakijaż Piotr Wierchowieński

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2009 Mniejsze zło Mareczek

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2009 Enen Dr. Konstanty Grot

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2009 Wojna polsko-ruska Silny

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2008 Serce na dłoni Prawnik

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2008 Lejdis Błażej, brat Marka

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2007 Testosteron Tytus

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2007 Ryś Wartownik

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2006 Południe-Północ Jakub

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2006 Hiena Mężczyzna/Ojciec Małego/Lodziarz

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2006 Job, czyli ostatnia szara komórka Chemik

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2004 Vinci Julian

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2004 Pręgi Bartosz

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2003 Symetria Albert

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

Producent

2014 Dżej Dżej

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

Dubbing

2011 Gnomeo i Julia
(Gnomeo & Juliet)
Tybalt

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2009 Prawdziwa historia Kota w Butach
(Véritable histoire du Chat Botté, La)
Kot w Butach

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Asterix na Olimpiadzie
(Astérix aux jeux olympiques)
Brutus

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2008 Piorun
(Bolt)
Bolt

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2007 Wojownicze żółwie Ninja
(TMNT)
Rafael

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2007 Don Chichot
(Donkey Xote)
Rucio

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2004 Rogate ranczo
(Home on the Range)

Borys Szyc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10