Marcin Hycnar

Marcin Hycnar - informacje

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 18.01.1983

Miejsce urodzenia: Tarnów, Malopolskie, Poland

Filmografia

Obsada

2019 Piłsudski Witold Jodko-Narkiewicz

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2019 Supernova Adam Nowak

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2017 Volta

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Wałęsa. Człowiek z nadziei KOR-owiec Rysiek

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Być jak Kazimierz Deyna Głos Kazika

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Jeż Jerzy Krzyś (głos)

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.4 / 10

2008 Ogród Luizy Sanitariusz Marian

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Drzazgi Bartek

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

Dubbing

2016 Kung Fu Panda 3 Po

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2013 Rysiek Lwie Serce
(Justin y la espada del valor)
Rysiek

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2013 Piorun i magiczny dom
(House of Magic, The)
Daniel

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2011 Mniam!
(SeaFood)
Rekin Olo

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2011 Kung Fu Panda 2 Po

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2011 Mali agenci: wyścig z czasem w 4D
(Spy Kids: All the Time in the World)
Juni

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.5 / 10

2010 Megamocny
(Megamind)
Minion

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2009 Prawdziwa historia Kota w Butach
(Véritable histoire du Chat Botté, La)
Młynarczyk Piotruś

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Delfin Plum
(delfín: La historia de un sonador, El)
Delfin Plum

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Kung Fu Panda Po

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2008 Małpy w kosmosie
(Space Chimps)
Ham III

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2007 Shrek Trzeci
(Shrek the Third)
Artie

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2007 Na fali
(Surf's Up)
Cody Maverick

Marcin Hycnar filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10