Dawid Ogrodnik

Dawid Ogrodnik - informacje

Dawid Ogrodnik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 28.05.1986

Filmografia

Obsada

2017 Cicha noc Adam

Dawid Ogrodnik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2016 Ostatnia rodzina Tomasz Beksiński, syn Zdzisława

Dawid Ogrodnik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2015 Disco Polo Tomek

Dawid Ogrodnik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 11 minut Kurier

Dawid Ogrodnik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2015 Ojciec Żul

Dawid Ogrodnik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2014 Obietnica

Dawid Ogrodnik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Chce się żyć Mateusz

Dawid Ogrodnik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Ida Chłopak

Dawid Ogrodnik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Jesteś Bogiem Sebastian Salbert "Rahim"

Dawid Ogrodnik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10