Krzysztof Stelmaszyk

Krzysztof Stelmaszyk - informacje

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 02.03.1959

Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Serce nie sługa

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2018 Plan B Andrzej

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2018 Narzeczony na niby Franek

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2017 Volta

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2017 Po prostu przyjaźń

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2016 Sługi boże Georg Kuntz

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2015 Listy do M. 2

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2014 Miasto 44 Ojciec "Biedronki"

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Wkręceni Prezydent Zamościa

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Pokaż kotku, co masz w środku Zygmunt

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.6 / 10

2011 Wojna żeńsko-męska Diabeł Tasmański

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Och, Karol 2 Zdzislaw

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2010 Kołysanka Komendant

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2008 Droga do raju Ojciec Mirka

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2008 Mała wielka miłość Dyrektor szkoły językowej

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2007 Testosteron Stavros

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2006 Statyści Ochman

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

Dubbing

2009 Opowieść wigilijna
(Christmas Carol, A)
Duch Tegorocznego Bożego Narodzenia

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2008 Piorun
(Bolt)
Dr Ladazzo

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2007 Lissi na lodzie
(Lissi und der wilde Kaiser)
Bussi

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2006 Skok przez płot
(Over the Hedge)
Dwayne

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2006 Wpuszczony w kanał
(Flushed Away)
Deja Ba

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2004 Rybki z ferajny
(Shark Tale)
Don Lino

Krzysztof Stelmaszyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10