Małgorzata Buczkowska

Małgorzata Buczkowska - informacje

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 25.08.1976

Miejsce urodzenia: Lublin, Lubelskie, Poland

Filmografia

Obsada

2019 Wszystko dla mojej matki Agata

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2019 Na bank się uda Zuza

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.4 / 10

2018 Fuga Ewa

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2017 Volta

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz Żona Michała

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Ostra randka

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Stacja Warszawa Matka Filipa

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Podejrzani zakochani None

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Pokaż kotku, co masz w środku Nurse

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.5 / 10

2011 Uwikłanie Hanna Kwiatkowska

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2010 Kołysanka Żona Makarewicza

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2009 Jestem twój Marta

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2009 Zero

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2008 To nie tak jak myślisz, kotku Dominika

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2008 Ile waży koń trojańskiś
(Ile waży koń trojański?)
Teresa

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2008 0_1_0 Lena

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2006 Statyści Dorota

Małgorzata Buczkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10