Kinga Preis

Kinga Preis - informacje

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 31.08.1971

Miejsce urodzenia: Wrocław, Polska

Filmografia

Obsada

2018 53 wojny Krystyna

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2018 Plan B Natalia

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2016 Wołyń

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2016 #WszystkoGra Matka

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.1 / 10

2016 Prosta historia o morderstwie Żona Romana

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2015 Córki dancingu Wokalistka

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2014 Bogowie

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem Mania

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 W ciemności
(In Darkness)
Wanda Socha

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2011 Róża Amelia

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.6 / 10

2011 Sala samobójców Psychiatrist Karolina

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2010 Joanna Staszka

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2010 Milion dolarów Bożenka

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Nie ten człowiek Klientka w sklepie akwarystycznym

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2009 Dom zły Bozena Dziabasowa

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2009 Idealny facet dla mojej dziewczyny Plesicowa

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2008 Jeszcze raz Grazyna - Anna's friend

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.8 / 10

2008 Rysa Zosia

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2008 Cztery noce z Anną Pielęgniarka Anna

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2008 Ogród Luizy Psycholog Anna Świątek

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2006 Co słonko widziało Brunetka

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2006 [email protected]ść w sieci Przyjacióka Ewy

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2006 Statyści Bożena

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2005 Komornik Gosia

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2005 Karol - człowiek, który został papieżem
(Karol, un uomo diventato papa)
Matka Józefa

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2004 Nigdy w życiu! Kinga

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2003 Symetria Żona Dawida

Kinga Preis filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10