Sam Medina

Sam Medina - informacje

Sam Medina filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Wzrost: 175 cm

Filmografia

Obsada

2018 Mile 22 Axel

Sam Medina filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2018 Venom

Sam Medina filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2016 Keanu Szef kartelu

Sam Medina filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2016 Kickboxer: Vengeance Crawford

Sam Medina filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2016 Jack Reacher: Nigdy nie wracaj
(Jack Reacher: Never Go Back)
Policjant

Sam Medina filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2015 Nieuchwytni
(Tracers)
Hu

Sam Medina filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2015 Ant-Man Strażnik

Sam Medina filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2015 Kryzys to nasz pomysł
(Our Brand is Crisis)
Członek ekipy filmowej

Sam Medina filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2013 Infiltrator
(Snitch)
Kierowca

Sam Medina filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2013 Olimp w ogniu
(Olympus Has Fallen)
Yu

Sam Medina filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2012 Oczy smoka
(Dragon Eyes)
Biggie

Sam Medina filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2012 Looper - Pętla czasu
(Looper)
Bandyta

Sam Medina filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10