Mark Strong

Mark Strong - informacje

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 05.08.1963

Miejsce urodzenia: Islington, London, England, UK

Wzrost: 188 cm

Filmografia

Obsada

2021 Cruella Boris

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2019 1917

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.3 / 10

2019 Temple Daniel Milton

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2019 Shazam! Dr. Thaddeus Sivana

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2018 Sztokholm
(Stockholm)
Gunnar Sorensson

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2017 Kingsman: Złoty krąg
(Kingsman: The Golden Circle)
Merlin

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2016 Grimsby
(Brothers Grimsby, The)
Agent Sebastian Grimsby

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2016 Sama przeciw wszystkim
(Miss Sloane)
Rodolfo Schmidt

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2014 Kingsman: Tajne służby
(Kingsman: The Secret Service)
Merlin

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2014 Zanim zasnę
(Before I Go to Sleep)
Dr Nash

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2014 Gra tajemnic
(Imitation Game, The)
Stewart Menzies

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.0 / 10

2013 Gang Rosenthala
(Closer to the Moon)
Max Rosenthal

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2013 Mindscape John

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2013 Rysiek Lwie Serce
(Justin y la espada del valor)
Heraclio (głos)

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2013 Czas zapłaty
(Welcome to the Punch)
Jacob Sternwood

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2012 John Carter Matai Shang

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2011 Szpieg
(Tinker, Tailor, Soldier, Spy)
Jim Prideaux

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2011 Gliniarz
(Guard, The)
Clive Cornell

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2011 Dziewiąty Legion
(Eagle, The)
Guern

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2011 Green Lantern Sinestro

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2010 Tajemniczy świat Arrietty
(Kari-gurashi no Arietti)
Pod (głos w wersji UK)

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.6 / 10

2010 Niepokonani
(Way Back, The)
Khabarov

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2010 Robin Hood Sir Godfrey

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2010 Kick-Ass Frank D'Amico

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.6 / 10

2009 Młoda Wiktoria
(Young Victoria, The)
Sir John Conroy

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2009 Sherlock Holmes Lord Blackwood

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.6 / 10

2008 Dobry człowiek
(Good)
Bouhler

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2008 Rock'N'Rolla
(RocknRolla)
Archie

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2008 W sieci kłamstw
(Body of Lies)
Hani

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2008 Babylon A.D. Finn

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2008 Miss Pettigrew Lives for a Day Nick

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2007 Gwiezdny pył
(Stardust)
Septimus

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.6 / 10

2007 W stronę słońca
(Sunshine)
Pinbacker

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2006 Tristan i Izolda
(Tristan & Isolde)
Wictred

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2005 Syriana Mussawi

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2005 Revolver Sorter

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2005 Oliver Twist Toby Crackit

Mark Strong filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10