Cezary Żak

Cezary Żak - informacje

Cezary Żak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 22.08.1961

Miejsce urodzenia: Brzeg Dolny, Polska

Wzrost: 181 cm

Filmografia

Obsada

2019 Diablo. Wyścig o wszystko Organizator walk

Cezary Żak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2010 Ciacho Komendant

Cezary Żak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.7 / 10

2007 Ranczo Wilkowyje Wójt Paweł Kozioł/Ksiądz Kozioł

Cezary Żak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami Sanitariusz w Izbie Wytrzeźwień

Cezary Żak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2006 Czeka na nas świat Bogacz

Cezary Żak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2002 Zemsta Perełka, kuchmistrz Cześnika

Cezary Żak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

Dubbing

2015 Ups! Arka odpłynęła
(Ooops! Noah is Gone...)
Moby

Cezary Żak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2013 Rycerz Blaszka. Pogromca smoków
(Ritter Rost - Eisenhart & voll verbeult)
Kelwin Popiołek

Cezary Żak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2012 Żółwik Sammy 2
(Sammy's avonturen 2)
Gruba morena

Cezary Żak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2010 Shrek Forever
(Shrek Forever After)
Pichcik

Cezary Żak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2009 Załoga G
(G-Force)
Ben

Cezary Żak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2008 Garfield: Festyn humoru
(Garfield's Fun Fest)
Garfield

Cezary Żak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.4 / 10

2008 Garfield: Koty górą
(Garfield's Pet Force)
Garfield/Garzooka

Cezary Żak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2006 Stefan Malutki
(Ratón Pérez, El)
Stefan

Cezary Żak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10