James Cosmo

James Cosmo - informacje

James Cosmo filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 24.05.1948

Miejsce urodzenia: Clydebank, West Dunbartonshire, Szkocja, Wielka Brytania

Wzrost: 188 cm

Filmografia

Obsada

2018 In Darkness Niall

James Cosmo filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2017 Wonder Woman Field Marshall Haig

James Cosmo filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2016 Ben-Hur Quintus

James Cosmo filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2013 Christmas Candle, The Herbert Hopewell

James Cosmo filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2013 Rysiek Lwie Serce
(Justin y la espada del valor)
Blucher (głos)

James Cosmo filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2007 Ciemność rusza do boju
(Seeker: The Dark Is Rising, The)
Dawson

James Cosmo filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2007 Ostatni legion
(Last Legion, The)
Hrothgar

James Cosmo filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2005 Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i Stara Szafa
(Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe, The)
Father Christmas

James Cosmo filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2002 Cena honoru
(Four Feathers, The)
Col. Sutch

James Cosmo filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

1996 Trainspotting Mr. Renton

James Cosmo filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.2 / 10

1995 Waleczne serce
(Braveheart)
Campbell

James Cosmo filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.4 / 10