Magdalena Różczka

Magdalena Różczka - informacje

Magdalena Różczka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 27.07.1978

Miejsce urodzenia: Nowa Sól, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Podatek od miłości

Magdalena Różczka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2018 Serce nie sługa

Magdalena Różczka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2017 Po prostu przyjaźń Ivanka

Magdalena Różczka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2017 Listy do M. 3 Karolina

Magdalena Różczka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2010 Belcanto Katarzyna Pietrusińska

Magdalena Różczka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.6 / 10

2009 Idealny facet dla mojej dziewczyny Kasia Sakowska

Magdalena Różczka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2008 Lejdis Monia, milionerka

Magdalena Różczka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2008 Rozmowy nocą Matylda

Magdalena Różczka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2007 Ryś Dziennikarka

Magdalena Różczka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2006 Pod powierzchnią Weronika

Magdalena Różczka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

Dubbing

2009 Planeta 51
(Planet 51)
Neera

Magdalena Różczka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2008 Speed Racer Minx

Magdalena Różczka filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10