Krystyna Janda

Krystyna Janda - informacje

Krystyna Janda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 18.12.1952

Miejsce urodzenia: Starachowice, Polska

Filmografia

Obsada

2019 Słodki koniec dnia Maria Linde

Krystyna Janda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2017 Młynarski. Piosenka finałowa Krystyna Janda

Krystyna Janda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Panie Dulskie Babcia Dulska

Krystyna Janda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Pani z przedszkola Babcia

Krystyna Janda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2011 Sponsoring
(Elles)
Matka

Krystyna Janda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2011 Czarny Czwartek - Janek Wiśniewski padł

Krystyna Janda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2009 Tatarak Marta

Krystyna Janda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2009 Rewers Matka Sabiny

Krystyna Janda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2007 Ryś Wiadro

Krystyna Janda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2005 Parę osób, mały czas Jadwiga

Krystyna Janda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2005 Wróżby kumaka Aleksandra Piątkowska

Krystyna Janda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10