Andrzej Grabowski

Andrzej Grabowski - informacje

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 15.03.1952

Miejsce urodzenia: Chrzanów, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Narzeczony na niby Wujek Mariusz

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2017 Listy do M. 3 Czarek

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2017 Ach śpij kochanie

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2017 Pokot Prezes

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2016 Pitbull. Niebezpieczne kobiety Starszy aspirant Jacek Goc "Gebels"

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2016 Na granicy Lechu

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2016 Pitbull. Nowe porządki Starszy aspirant Jacek Goc "Gebels"

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2015 Demon Ojciec Żanety

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Jak uratować mamę Król (głos)

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem Granada

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Służby specjalne Przeor zakonu

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Wałęsa. Człowiek z nadziei Dyrektor Stoczni Gdańskiej w roku 1970

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Drogówka Musiał

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2013 Bilet na Księżyc Kociołek, kierownik "Warsu"

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Piąta pora roku

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Od pełni do pełni Kamiński

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Tajemnica Westerplatte Petzelt

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2011 Pokaż kotku, co masz w środku Józef

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.6 / 10

2011 Kop głębiej Ksiądz

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2011 Sęp

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Skrzydlate świnie Pan Edzio

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2010 śluby panieńskie
(Śluby panieńskie)

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.7 / 10

2010 Milion dolarów Tomuś

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Piksele Grabarz

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.6 / 10

2009 Gwiazda Kopernika (głos)

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2008 Kierowca
(Limousine)
Modrak

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Lekcje pana Kuki Pan Kuka

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2008 Mała Moskwa Kapitan Wolniewicz

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2008 Senność Ojciec

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Jak żyćś
(Jak żyć?)
Bandzior

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2007 świadek koronny
(Świadek koronny)
Jarosław Kowalik 'Kowal'

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami Kolega Adasia

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2006 Dublerzy Leon May

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2005 Pitbull Gebels

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.4 / 10

Dubbing

2014 Gang Wiewióra
(Nut Job, The)
Pierun

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2008 Speed Racer Tata

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2008 Małpy w kosmosie
(Space Chimps)
dr Ferdynand

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.4 / 10

2007 Zaczarowana
(Enchanted)
Nathaniel

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2005 Kurczak Mały
(Chicken Little)
Buck Gdaka

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2003 Mój brat niedświedś
(Brother Bear)
Tuke

Andrzej Grabowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10