Krzysztof Globisz

Krzysztof Globisz - informacje

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 16.01.1957

Miejsce urodzenia: Siemianowice Śląskie, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Serce nie sługa

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2017 Ach śpij kochanie Prominent

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2016 Jestem mordercą Wybitny aktor na spotkaniu z pierwszym sekretarzem

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2015 Performer Nauczyciel WF-u

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2014 Kamienie na szaniec Józef Zawadzki, ojciec "Zośki"

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz Ojciec Anny

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Jack Strong Siwicki

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Gabriel Dziadek

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Wszystkie kobiety Mateusza Mateusz Kłos

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Uwikłanie Henryk Telak

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2011 80 milionów Ojciec Anki

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2011 Ki Marian

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2011 Bitwa warszawska 1920

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2010 Nie ten człowiek Wacław Zduńczyk-Sosnowski

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2010 Różyczka Literat

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Milczenie jest złotem Psychoanalityk

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.4 / 10

2009 Wichry Kołymy
(Within the Whirlwind)
Timoszkin

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2009 Kochaj i tańcz Krzysztof

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2009 Idealny facet dla mojej dziewczyny Professor Katzówna

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2008 Droga do raju Kierownik marketu

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2008 Drzazgi Ojciec Doroty

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2008 Jak żyćś
(Jak żyć?)
Wujek Zbyszek

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Lejdis Tadeusz, ojciec Moni

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2007 Ryś Ksiądz Puter

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2007 Pora umierać Syn Anieli

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.6 / 10

2007 Katyń Lekarz medycyny sądowej

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2007 świadek koronny
(Świadek koronny)
Robert Gazda

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2006 Jasminum Burmistrz

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2005 Zakochany anioł Anioł Giordano

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2005 Wróżby kumaka Wróbel

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

Dubbing

2008 Łowcy smoków
(Chasseurs de dragons)
Lian-Chu

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2007 Don Chichot
(Donkey Xote)
Sanczo Pansa

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2003 Gdzie jest Nemo?
(Finding Nemo)
Marlin

Krzysztof Globisz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10