Janusz Chabior

Janusz Chabior - informacje

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 17.02.1963

Miejsce urodzenia: Legnica, Dolnoslaskie, Poland

Wzrost: 189 cm

Filmografia

Obsada

2019 Kobiety mafii 2 Adam

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2019 Underdog Trener Kosy

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2018 Ślepnąc od świateł Stryj

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.9 / 10

2018 Kamerdyner Johann von Wagner

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2018 Gotowi na wszystko. Exterminator Misiek Malicki

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2018 Kobiety mafii

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2018 Narzeczony na niby

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2017 Gwiazdy Handlarz w Rio de Janeiro

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2017 Wyklęty Minister Bezpieczeństwa Publicznego

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2017 PolandJa Kloszard

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2017 Botoks Ordynator szpitala

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.7 / 10

2017 Reakcja łańcuchowa Policjant

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.3 / 10

2016 Słaba płeć? Weterynarz

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2016 Wołyń Ksiądz Józef

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2016 Na granicy Dzidek

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2015 Ederly Policjant

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2015 11 minut Umierający mężczyzna

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2015 Żyć nie umierać Żuk

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Disco Polo

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Obce ciało Hipnotyzer

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Służby specjalne Pułkownik Marian Bońka

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Hardkor Disko Ojciec

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Ostatnie piętro Derczyński

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Stacja Warszawa Jerzy

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Chce się żyć Łysy

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Drogówka Jasiu

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2012 Trzy siostry T Stach

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 W sypialni Kupiec

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć Socha

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2011 Ki Taxi Driver

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2011 Proste pragnienia D.J.

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2011 Daas Łabędzki

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2010 Erratum

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2010 Kołysanka Dziadek Makarewicz

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2010 Matka Teresa od kotów Jacek

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2010 Tulisie. Przygoda w słonecznej krainie
(Tropa de trapo en el país donde siempre brilla el sol, La)
Królpolski dubbing

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Made in Poland Wiktor

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 świnki
(Świnki)
Andrzej

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2009 Hel Pacjent Malec

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2009 Zero

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2009 Ostatnia akcja Menago klubu

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2008 Mała Moskwa Porucznik Szczerba

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2007 Wszystko będzie dobrze Lekarz

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2007 świadek koronny
(Świadek koronny)
Ryszard Nowak 'Rysiek'

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2007 Futro Wiktor Szymoniuk

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2006 Przebacz Borek

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2006 Dublerzy

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2005 Pitbull Ciągły

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.4 / 10

2005 Jestem Facet

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2003 Symetria Oddziałowy

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

Dubbing

2013 Rycerz Blaszka. Pogromca smoków
(Ritter Rost - Eisenhart & voll verbeult)
Uczciwy Bob

Janusz Chabior filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.6 / 10