Artur Żmijewski

Artur Żmijewski - informacje

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 10.04.1966

Miejsce urodzenia: Radzymin, Polska

Filmografia

Obsada

2017 Najlepszy Ojciec Jerzego

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2017 Atak paniki Andrzej

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2016 Pitbull. Niebezpieczne kobiety "Szelka"

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2014 Kamienie na szaniec Stanisław Bytnar, ojciec "Rudego"

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Karol, który został świętym Karol Wojtyła

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Oszukane Janusz

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Mój rower Paweł

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2010 Mała matura 1947 Tadeusz Taschke, ojciec Ludwika

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2007 świadek koronny
(Świadek koronny)
Paweł Sikora

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2007 Katyń Andrzej – Rotmistrz 8. Pułku Ułanów w Krakowie

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2006 Bezmiar sprawiedliwości Jerzy Kuter

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2006 Tylko mnie kochaj Adam

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami Kolega Adasia

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2004 Nigdy w życiu! Adam

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2004 Ławeczka Piotr

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

1994 Psy II: Ostatnia krew Radosław Wolf

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

Dubbing

2014 Paddington Paddington

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2012 Żółwik Sammy 2
(Sammy's avonturen 2)
Bonzo

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2008 Madagaskar 2
(Madagascar: Escape 2 Africa)
Alex

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2007 Don Chichot
(Donkey Xote)
Don Kichot

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2007 Zaczarowana
(Enchanted)
Robert

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2005 Madagaskar
(Madagascar)
Alex, Lew

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2005 Jan Paweł II
(Pope John Paul II)
Roman

Artur Żmijewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10