Piotr Adamczyk

Piotr Adamczyk - informacje

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 21.03.1972

Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Wzrost: 182 cm

Filmografia

Obsada

2019 Kobiety mafii 2 Mat

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2018 Narzeczony na niby Darek

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2018 Dywizjon 303 Witold Urbanowicz

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2017 Listy do M. 3 Szczepan Lisiecki

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2017 Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej Stach Wisłocki

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2016 Jestem mordercą

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2016 Słaba płeć?

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2015 Listy do M. 2 Szczepan Lisiecki

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2014 Wkręceni "Franczesko"

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Bitwa pod Wiedniem
(September Eleven 1683)
Leopold I

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2012 Tajemnica Westerplatte Mieczyslaw Slaby

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć Bruner

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2011 Och, Karol 2 Karol

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2011 Uwikłanie Antoni

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2011 Listy do M. Szczepan

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2010 Nie ten człowiek Służący barona

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2010 śniadanie do łóżka
(Śniadanie do łóżka)
Konrad

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 święty interes
(Święty interes)
Leszek Rembowski

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2010 Trick Marek Kowalewski

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Gwiazda Kopernika Mikołaj Kopernik (głos)

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2008 Kierowca
(Limousine)
Mecenas

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 33 sceny z życia Krytyk sztuki

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2008 Nie kłam, kochanie Marcin

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.6 / 10

2008 Lejdis Artur, mąż Gośki

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2007 Testosteron Kornel

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2006 Karol - Papież, który pozostał człowiekiem
(Karol, un Papa rimasto uomo)
Jan Paweł II

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2005 Karol - człowiek, który został papieżem
(Karol, un uomo diventato papa)
Karol Wojtyła

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

Producent

2008 Kierowca
(Limousine)

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

Dubbing

2018 Miśków 2-óch w Nowym Jorku
(Norm of the North 2)
Misiek

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2017 Zając Max ratuje Wielkanoc
(Die Häschenschule: Jagd nach dem goldenen Ei)
Max

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2015 Mały Książę
(Le petit prince)
Próżny / Policjant z korpoplanety

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2014 Asteriks i Obeliks: Osiedle bogów
(Astérix: Le Domaine des Dieux)
Miniminus

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2012 Tedi i poszukiwacze zaginionego miasta
(Aventuras de Tadeo Jones, Las)

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2011 Auta 2
(Cars 2)
Zygzak McQueen

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2011 Gnomeo i Julia
(Gnomeo & Juliet)
Paris

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2009 Planeta 51
(Planet 51)
Chuck

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2008 Madagaskar 2
(Madagascar: Escape 2 Africa)
Melman

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2008 Opowieści na dobranoc
(Bedtime Stories)
Skeeter Bronson

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2006 Auta
(Cars)
Zygzak McQueen

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2005 Madagaskar
(Madagascar)
Melman, Żyrafa

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2005 Szeregowiec Dolot
(Valiant)
Szeregowiec Dolot

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2004 Iniemamocni
(Incredibles, The)
Syndrome/Iniemaboy

Piotr Adamczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.0 / 10