Giovanni Ribisi

Giovanni Ribisi - informacje

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 17.12.1974

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 171 cm

Filmografia

Obsada

2015 Meadowland Tim

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2015 Ted 2 Donny

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2015 Results Paul

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2014 Selma Lee C. White

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2014 Playing It Cool

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2014 Milion sposobów jak zginąć na Zachodzie
(Million Ways to Die in the West, A)
Edward

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2013 Gangster Squad. Pogromcy mafii
(Gangster Squad, The)
Conway Keeler

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2012 Ted Donny

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2012 Kontrabanda
(Contraband)
Tim Briggs

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2011 Dziennik zakrapiany rumem
(Rum Diary, The)
Moberg

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2009 W nurcie życia
(Middle Men)
Wayne Beering

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2009 Avatar Parker Selfridge

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.8 / 10

2009 Wrogowie publiczni
(Public Enemies)
Alvin Karpis

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2007 Ktoś całkiem obcy
(Perfect Stranger)
Miles Haley

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2006 Siedem żyć
(Dead Girl, The)
Rudy

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2005 Na imię mi Earl
(My Name Is Earl)
Ralph Mariano

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2005 Ciało za milion
(Big White, The)
Ted

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2004 Ekipa
(Entourage)
Nick

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.4 / 10

2004 Sky Kapitan i świat jutra
(Sky Captain and the World of Tomorrow)
Dex

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2004 Lot Feniksa
(Flight of the Phoenix)
Elliott

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2003 Między słowami
(Lost in Translation)
John

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2003 Wzgórze nadziei
(Cold Mountain)
Junior

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2002 Niebo
(Heaven)
Filippo

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

1998 Szeregowiec Ryan
(Saving Private Ryan)
Sanitariusz Irwin Wade

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.6 / 10

1994 Przyjaciele
(Friends)
Frank Buffay Jr.

Giovanni Ribisi filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.9 / 10