Jan Komasa

Jan Komasa - informacje

Jan Komasa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 28.10.1981

Miejsce urodzenia: Poznań, Polska

Filmografia

Reżyseria

2020 Sala Samobójców. Hejter

Jan Komasa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2019 Boże Ciało

Jan Komasa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2014 Miasto 44

Jan Komasa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Powstanie Warszawskie

Jan Komasa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Sala samobójców

Jan Komasa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

Scenariusz

2014 Miasto 44

Jan Komasa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Powstanie Warszawskie

Jan Komasa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Sala samobójców

Jan Komasa filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10