Kate Mara

Kate Mara - informacje

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 27.02.1983

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, USA

Wzrost: 160 cm

Filmografia

Obsada

2017 Chappaquiddick Mary Jo Kopechne

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2017 Megan Leavey Megan Leavey

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2016 Morgan Lee Weathers

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2015 Man Down Natalie Drummer

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2015 Fantastyczna Czwórka
(Fantastic Four, The)
Sue Storm / Niewidzialna kobieta

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2015 Captive Ashley Smith

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2015 Marsjanin
(Martian, The)
Beth Johanssen

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.0 / 10

2014 Transcendencja
(Transcendence)
Bree

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2012 Deadfall Hanna

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2011 Żelazny rycerz
(Ironclad)
Lady Isabel

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2011 10 Years Elise

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2010 Iron Man 2 Bethany Cabe

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2010 127 godzin
(127 Hours)
Kristi

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.6 / 10

2009 Na drodze do szczęścia
(Open Road, The)
Lucy

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2008 Transsiberian Abby

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2008 Kamień przeznaczenia
(Stone of Destiny)
Kay Matheson

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2007 Strzelec
(Shooter)
Sarah Fenn

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.5 / 10

2006 We Are Marshall Annie Cantrell

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2006 Zoom: Akademia superbohaterów
(Zoom)
Summer Jones/Wonder

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2005 Tajemnica Brokeback Mountain
(Brokeback Mountain)
Alma Jr., w wieku 19 lat

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2004 Ekipa
(Entourage)
Brittany

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.5 / 10

2003 Bez skazy
(Nip/Tuck)
Vanessa Bartholomew

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2002 Debiutant
(Tadpole)
Miranda Spear

Kate Mara filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10